Sportweddenschapskampioen, John Morrison Productreview voor sportweddenschappen!

Sportweddenschapskampioen, John Morrison Productreview voor sportweddenschappen!

John Morrison, kampioen sportweddenschappen, staat vooral bekend om zijn 97% winstpercentage NBA/MLB-systeem voor sportweddenschappen. Maar de Sports Betting Champ heeft ons ook andere waardevolle producten gebracht. Een gewetensvolle keuze genaamd The Sports Pick Buffet, en een dagelijks keuzepakket genaamd The Champs Selections. In dit artikel zal ik wat achtergrondinformatie geven over de sportweddenschapskampioen, John Morrison, en enkele van zijn producten bespreken.

Ten eerste, Sports Betting Champ, John Morrison, is een wereldberoemde sporthandicap en professionele gokker. In zijn 28 jaar, in de gokwereld, moet hij nog een verliezend seizoen hebben. Daarom heeft hij de naam van Sports Betting Champ verdiend.

Young, John Morrison, groeide op met een passie voor sport en cijfers. John had veel succes als student, op het gebied van wiskunde en statistiek. Hij zou uiteindelijk zijn doctoraat in de statistiek behalen aan de Cornell University.

John Morrison, de kampioen van sportweddenschappen, verdiende vervolgens zijn brood door zowel zijn passie voor sport als cijfers te combineren in de wereld van professioneel gokken. John is zeer gewild, van mensen over de hele wereld, voor zijn gokadvies.

John Morrison, de kampioen van sportweddenschappen, heeft ook bijna tien jaar de sportdatabase doorgenomen en geprobeerd een systeem te vinden dat de winnende resultaten zou voorspellen, met de grootste consistentie. In NBA-basketbalweddenschappen behaalde de Sports Betting Champ in de jaren tussen 2003 en 2009 een gerapporteerde 363 overwinningen – 8 verliezen, in alle jaren samen. En in de MLB-honkbalweddenschappen in de jaren tussen 2004 en 2009 behaalde John Morrison een gerapporteerde 243 overwinningen – 1 verlies, in alle jaren samen!

Je kunt zien dat John Morrison, kampioen sportweddenschappen, echt iets van plan is!

Productrecensies

1. ‘s Werelds onverslaanbare systeem voor sportweddenschappen – Dit is de plek waar mensen normaal gesproken vragen of dit een scam voor sportweddenschappen is. Een winstpercentagesysteem van 97%? Maar het winstpercentage van 97% is op geplaatste weddenschappen, niet op gespeelde games. Het is waar dat dit systeem het beste kan worden gebruikt door een persoon met een bankroll om een ​​back-up te maken. Maar het is verrassend eenvoudig te gebruiken.

Het systeem bepaalt bepaalde weddenschappen met een laag risico, die ruim van tevoren kunnen worden voorspeld. Dat vertaalt zich in slechts ongeveer 40% van de tijd wedden. Ongeveer 120 wedstrijden per jaar tussen de twee seizoenen. Het maakt gebruik van een vorm van Martingale weddenschappen, toegepast op een serie van drie spellen. Gebaseerd op het uitgangspunt dat de teamweddenschap zeker één van de drie games zal winnen. Zodra uw team er een in de serie wint, bent u klaar met wedden op die serie. Dit systeem wordt ook geleverd met een NFL-systeem met een winstpercentage van 67% en levenslange gratis keuzes, het prijskaartje van $ 197 zeker waard!

2. John Morrison Sports Buffet- Het Sports Pick Buffet is van grote waarde. Het product is een geweten van mening van meer dan 500 top handicappers, gebundeld in een rapport en elke dag in je inbox afgeleverd. Het rapport is samengesteld door Sports Betting Champ, John Morrison, zelf. Het rapport zou er ongeveer zo uitzien:

Compilatie van sportkeuzes van deskundige handicappers voor 29 mei 2010

MLB-spellen

Pittsburgh Pirates vs. Atlanta Braves

1 handicapper koos Pittsburgh om de wedstrijd te winnen (Hawkeye Sports)

5 handicappers kozen Atlanta om de wedstrijd te winnen (Robert Ferringo, Gamblers Data, The Shark, Kelso Sports Handicapping, Dr Baseball)

Philadelphia Phillies vs. Florida Marlins

6 handicappers kozen Philadelphia om de wedstrijd te winnen (Rob Vinciletti, Vegas Sports Plays, Moneylineking, Scott Spreitzer, Louisville Slugger, Golden Contender)

11 handicappers kozen Florida om de wedstrijd te winnen (Info Plays, Dave Cokin, Tommy Gold, Dimension Sports, The Baseball Handicapper, Hot Lines, Chuck O’Brien, Lenny Del Genio, Mike Hook, Sportsbook Guru, Benjamin Lee Eckstein)

Houston Astros vs. Cincinnati Reds

1 handicapper koos Houston om de wedstrijd te winnen (professor sportweddenschappen)

11 handicappers kozen Cincinnati om de wedstrijd te winnen (Carlo Campanella, Doc’s Sports, Robert Ferringo, Moneylineking, Tommy Gold, Nolan Fernandez, Sports Wagers, Silver Key Pick, Kelso Sports Handicapping, Dr Baseball, Tom Law Longball Sports)

St. Louis Cardinals vs. Chicago Cubs

5 handicappers kozen St. Louis om de wedstrijd te winnen (Dave Cokin, Chris Jordan, Super Sports Group, Sports Wagers, Kelso Sports Handicapping)

8 handicappers kozen de Chicago Cubs om de wedstrijd te winnen (Sac Lawson, Tom Freese, Dunkel, Tv Hotline, Ben Burns, Igz1 Sports, Ny Players Club, Rudy Nyc Sports)

New York Mets vs. Milwaukee Brewers

4 handicappers kozen de NY Mets om het spel te winnen (Tommy Gold, Hammerthebook, Sportsbook Guru, Seabass).

Leave a Reply

Your email address will not be published.