Hervorming van de gezondheidszorg – De 1 grootste mythen van ObamaCare doorbreken

Hervorming van de gezondheidszorg – De 1 grootste mythen van ObamaCare doorbreken

In de afgelopen paar maanden hebben we veel regels en voorschriften voor de hervorming van de gezondheidszorg gezien die zijn geïntroduceerd door de afdeling Gezondheid en Human Services. Telkens als dat gebeurt, krijgen de media het te pakken en worden er allerlei artikelen geschreven in de Wall Street Journal, de New York Times en de nieuwsprogramma’s van de tv-zender. Alle analisten beginnen te praten over de voor- en nadelen, en wat het betekent voor bedrijven en individuen.

Het probleem hiermee is dat een schrijver vaak naar de verordening keek en er een stuk over schreef. Dan gaan andere schrijvers stukken uit dat eerste artikel gebruiken en delen herschrijven zodat ze bij hun artikel passen. Tegen de tijd dat de informatie op grote schaal wordt verspreid, worden de feitelijke voorschriften en regels verdraaid en vervormd, en wat er daadwerkelijk in de media verschijnt, vertegenwoordigt soms gewoon niet echt de realiteit van wat de voorschriften zeggen.

Er zijn veel misverstanden over wat er gaande is met ObamaCare, en een van de dingen die ik heb opgemerkt in gesprekken met klanten, is dat er een onderliggende reeks mythen is die mensen hebben opgepikt over hervorming van de gezondheidszorg die gewoon niet waar. Maar vanwege alles wat ze in de media hebben gehoord, geloven mensen dat deze mythen echt waar zijn.

Vandaag gaan we het hebben over drie mythen die ik het vaakst hoor. Niet iedereen gelooft deze mythen, maar genoeg doen dat, en anderen weten niet wat ze moeten geloven, dus het rechtvaardigt het nu om deze mythen te verdrijven.

De eerste is dat hervormingen in de gezondheidszorg alleen van invloed zijn op onverzekerden. De tweede is dat Medicare-voordelen en het Medicare-programma niet zullen worden beïnvloed door hervorming van de gezondheidszorg. En de laatste is dat de hervorming van de gezondheidszorg de kosten van de gezondheidszorg zal verlagen.

Hervorming van de gezondheidszorg heeft alleen gevolgen voor onverzekerden

Laten we eens kijken naar de eerste mythe over hervorming van de gezondheidszorg die alleen onverzekerde mensen treft. In veel van de discussies die ik met klanten heb, zijn er verschillende uitdrukkingen die ze gebruiken: “Ik heb al dekking, dus ik zal niet worden beïnvloed door ObamaCare”, of “Ik houd gewoon mijn grootvaderlijke ziektekostenverzekeringsplan”, en de laatste – en deze kan ik ze een beetje speelruimte geven, omdat een deel van wat ze zeggen waar is – is: “Ik heb een collectieve ziektekostenverzekering, dus ik zal niet worden beïnvloed door hervormingen in de gezondheidszorg.”

De realiteit is dat de hervorming van de gezondheidszorg eigenlijk iedereen zal raken. Vanaf 2014 zullen we een hele nieuwe reeks gezondheidsplannen hebben, en die plannen hebben zeer rijke voordelen met veel extra functies die de bestaande plannen vandaag niet bieden. Dus deze nieuwe plannen zullen hogere kosten met zich meebrengen.

Het effect van de hervorming van de gezondheidszorg op mensen met een ziektekostenverzekering

Mensen die momenteel een ziektekostenverzekering hebben, zullen ergens in 2014 worden overgezet naar deze nieuwe plannen. De verzekerden zullen hier dus rechtstreeks door worden beïnvloed omdat de gezondheidsplannen die ze vandaag hebben verdwijnen, en ze zullen in kaart worden gebracht in een nieuw ObamaCare-plan in 2014.

Effect van hervorming van de gezondheidszorg op onverzekerden

De onverzekerden hebben een bijkomend probleem: als ze in 2014 geen ziektekostenverzekering krijgen, krijgen ze een mandaatboete. Sommige gezonde onverzekerden zullen naar die boete kijken en zeggen: “Wel, de boete is 1% van mijn aangepaste bruto-inkomen; ik verdien $ 50.000, dus ik betaal een boete van $ 500 of $ 1.000 voor een ziektekostenverzekering. In dat geval Ik neem gewoon de penalty.” Maar hoe dan ook, ze zullen direct worden beïnvloed door de hervorming van de gezondheidszorg. Via de volmacht heeft het gevolgen voor zowel verzekerden als onverzekerden.

Effect van hervorming van de gezondheidszorg op mensen met grootvaderlijke gezondheidsplannen

Mensen met een grootvaderplan voor ziektekostenverzekeringen zullen niet direct worden beïnvloed door de hervorming van de gezondheidszorg. Maar vanwege de levenscyclus van hun grootvader-gezondheidsplan, zal het die plannen duurder maken omdat ze ontdekken dat er plannen beschikbaar zijn nu ze gemakkelijk kunnen overstappen naar die een rijkere reeks voordelen hebben die gunstiger zijn voor elke chronische gezondheidsproblemen die ze kunnen hebben.

Voor mensen die in die grootvaderplannen blijven, zal de pool van abonnees in het plan beginnen te krimpen, en als dat gebeurt, zullen de kosten van die grootvaderlijke ziekteverzekeringsplannen nog sneller stijgen dan nu het geval is. Daarom zullen mensen met een grootvaderprogramma ook worden beïnvloed door ObamaCare.

Het effect van de hervorming van de gezondheidszorg op mensen met een collectieve ziektekostenverzekering

De laatste, de markt voor kleine groepen, zal het meest worden getroffen door de hervorming van de gezondheidszorg. Hoewel de hervormingsregelgeving in de gezondheidszorg voornamelijk grote en middelgrote bedrijven treft, en bedrijven met 50 of meer werknemers, zullen ook kleinere bedrijven worden getroffen, ook al zijn ze vrijgesteld van ObamaCare zelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.