museum kunst         

Zoeken naar museum kunst

Welkom in het Jubelparkmuseum KMKG.
Maak een boeiende reis door tijd en ruimte, van de oudheid tot de Europese decoratieve kunsten, van de nationale archeologie tot de niet-Europese beschavingen. Het gebouw dat door Leopold II werd opgericht in het Brusselse Jubelpark herbergt duizenden kunstwerken en historische objecten.
lenen
Museum Kunst Geschiedenis Brussels Museums.
Museum Kunst Geschiedenis. Museum Kunst Geschiedenis. Een panorama van de menselijke activiteit vanaf de prehistorie tot vandaag door de vijf continenten behalve van sub-Saharisch Afrika. Het Museum Kunst Geschiedenis, één van de grootste Belgische musea, is gelegen in het gelijknamige park.
lenen
KMKG.
Musea van het Verre Oosten. Museums of the Far East. Porte de Hal. Musical Instruments Museum. Musée des Instruments de Musique. Musical Instruments Museum. Musées royaux dArt et dHistoire, Bruxelles Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis, Brussel Royal Museums of Art and History, Brussels.
Oss
Museum Musée Modern Museum Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België.
Er werden reeds twee nieuwe ruimtes gecreëerd in minder dan vijf jaar dankzij het enthousiasme van de mecenassen en onze partners: het Musée Magritte Museum en het Musée Fin-de-Siècle Museum. De derde ruimte, het nieuwe Museum voor Moderne en Hedendaagse Kunst kunstwerken van na 1914 bestaat momenteel, in afwachting van een omgeving op maat van zijn ambitie, uit een regelmatig hernieuwde selectie en een parcours Hedendaagse Kunst.
vijver
S.M.A.K. Stedelijk Museum voor Actuele Kunst Gent S.M.A.K.
smakmuseum smak museum gand gent ghent belgique belgium. Anna-Sophie Berger @smakgent arsviva smakghent @asbfyi. Anna-Sophie Berger at @smakgent annasophieberger smakgent @asbfyi. Museum, Gent, België. artmuseu artmuseum installation art_installation museu museum museumkunstpalast gent smak. msmay_belgium msmay_gent Stedelijk Museum voor Actuele Kunst belgium gent ghent SMAK GuillaumeLeblon.
Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis KMKG.
Het Jubelparkmuseum is het hoofdmuseum van de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis en bevindt zich in het gelijknamige park in Brussel. Deze groep van musea maakt deel uit van de Federale Wetenschappelijke Instellingen, die op hun beurt worden geleid door de minister van Wetenschapsbeleid van België.

Contacteer ons