museum kunst         

Resultaten voor museum kunst

Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis KMKG.
Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis. Het Jubelparkmuseum is het hoofdmuseum van de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis en bevindt zich in het gelijknamige park in Brussel. Deze groep van musea maakt deel uit van de Federale Wetenschappelijke Instellingen, die op hun beurt worden geleid door de minister van Wetenschapsbeleid van België.
persoonlijke leningen
Museum Kunst Geschiedenis Brussel UiT in Vlaanderen.
Museum Kunst Geschiedenis. Het Museum Kunst Geschiedenis maakt deel uit van de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis en is er het belangrijkste museum van. De verzamelingen die je hier ontdekt, zijn de getuigen van alle kunstdisciplines behalve de schilderkunst uit de vijf continenten behalve Subsaharisch Afrika.
traplift
Welkom in het Jubelparkmuseum KMKG.
Snuister tussen betoverende glas en zet een stap achteruit om de indrukwekkende Brusselse wandtapijten te bekijken. Ga de oosterse toer op tussen de Aziatische boeddhas en steek de Atlantische Oceaan over om Kuifjes beeldje met het gebroken oor te bewonderen.
TMS
Museum Kunst Geschiedenis Brussels Museums.
Rondleidingen Architectuur Museumhuizen 01-01-2018 31-12-2018 Museum Kunst Geschiedenis. Kinderen Familie Kunst, Geschiedenis Archeologie 28-08-2018 31-08-2018 Museum Kunst Geschiedenis. Tentoonstelling Brussel 14-09-2018 06-01-2019 Museum Kunst Geschiedenis. Tentoonstelling Brussel 14-09-2018 06-01-2019 Museum Kunst Geschiedenis. Kunstendag voor kinderen. Kinderen Familie Geschiedenis Archeologie 18-11-2018 18-11-2018 Museum Kunst Geschiedenis.
kliniek
Museum Kunst Geschiedenis Brussel 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
omdat het zo'n' groot museum was, vergeleek ik het met het British Museum waar ik een paar jaar geleden was. om met de deur in huis te vallen, het British Museum is sfeervoller, het Jubelparkmuseum is terecht saai te noemen, niets dat daar was intressant. Stel youri k een vraag over Museum Kunst Geschiedenis.
Museum Kunst Geschiedenis is opnieuw open BRUZZ.
Het nieuwe Museum Kunst Geschiedenis had echter meer nodig dan alleen een nieuw imago. Het museum was drie weken gesloten voor dringende opfrissingswerken. Onder andere het sanitair werd gerenoveerd en ook de buitentrap van blauwe hardsteen werd gereinigd en hersteld.
S.M.A.K. Stedelijk Museum voor Actuele Kunst Gent S.M.A.K.
Ben je op zoek naar inspiratie voor een uitstap met familie of vrienden? Onze gidsen laten jou en je groep de verrassende en diepere lagen van actuele kunst ontdekken. Bekijk de formules. Leo Copers S.M.A.K. leocopers art artist contemporaryart @smakgent burningcandle candle sculpture artwork artpiece artlover artoninstagram artjournal.
Museum voor Schone Kunsten Gent MSK Gent.
Kinderen ontvangen in het MSK een reeks zoekvragen en opdrachten die hen door het hele museum leiden, helemaal op gevoel. Tijdens de tocht verzamelen ze cijfers waarmee ze een schatkist kunnen openen en een cadeautje verdienen. Boekjebezoek gesloten tijdens de Gentse Feesten. Van zaterdag 14 juli t.e.m. zondag 22 juli is BOEKjeBEZOEK gesloten en niet bereikbaar via de telefoon. Alle aanvragen die via e-mail binnenkomen, worden vanaf maandag 23.07 opgevolgd. Fernand Scribedreef 1. Rechten en reproducties. Gaspar de Crayer en Gent. MSK en S.M.A.K. Restauratie Lam Gods. Van Bosch tot Tuymans: een vitaal verhaal. De Pantoloog danke Schön. Instaprondleiding: Gaspar de Crayer en Gent. Onlosmakelijk verbonden Franstalig rondleidingen. Instaprondleiding in het Citadelpark rondleidingen. Instaprondleiding vernieuwde collectie rondleidingen. Instaprondleiding: Bloemen en planten in de kunst evenementen.

Contacteer ons