schilderijen te koop         

Resultaten voor schilderijen te koop

schilderijen - Heeft u een schilder klus waarvoor u ons wilt inschakelen?
Wij kunnen elke klus aan, zowel binnen als buiten. Op het gebied van schilderwerk kunnen wij u altijd een totaalpakket leveren. Dat betekent dat wij het schilderwerk verzorgen en ook al het overige onderhoud zoals wandbewerking, glaswerkzaamheden, houtrotreparatie, en betronwerk.
Roger Raveel te koop.
1.500 77cm x 57cm. De schilderijenoptocht van 1978 te Machelen-aan-de-leie. 1.600 57cm x 77cm. Een zelfportret in profiel voor de leegte van een rechthoek in perspectief. 1.600 70cm x 100cm. Toen zat zij aan een tafel. 1.600 70cm x 100cm.
schilderij reinigen
Tweedehands Schilderijen Kunst 2dehands.be.
datum recent datum recent. Verdien geld met u schilderijen laat ze hier veilen. Bied mee en/of verkoop op de grootste kunstverzameling van Europa vanaf 1 euro! Klik op de link van toffe veilingen om te bieden. 5 september 2018 1425: Bezorgt in heel België. KUNSTVEILING.BE: verkoop werk van Hans Vanhorck. Op Kunstveiling.be vindt u een continue wisselend aanbod van werk van Hans Vanhorck. Werken gaan onder de hamer voor slechts 10% van de galeri. 9 juli 2018 1441: Bezorgt in heel België. KUNSTVEILING.BE: verkoop hier kunst van Anton Heyboer. Op Kunstveiling.be vindt u een continue wisselend aanbod van werk van Anton Heyboer. Werken gaan onder de hamer voor slechts 10% van de galeri. 28 juni 2018 1550: Bezorgt in heel België. Schilderij origineel van Hannes DHaese met Kader. Te koop Origineel en uniek schilderwerk van de hand van Hannes Dhaese het betreft één van de 3 origineel door de kunstenaar zelf ingekaderde.
auto verkopen
DIT ZIJN VIER VAN DE VIJF OVERIGE SCHILDERIJEN DIE IK TE KOOP AANBIED.
DIT ZIJN VIER VAN DE VIJF OVERIGE SCHILDERIJEN DIE IK TE KOOP AANBIED. Artikels, Kunst, Startpagina Permalink 0. Situatieschets: In 2014 had een jongeman uit het Kortrijkse plannen om met een eigen bedrijfje te starten. Daarvoor had hij een startkapitaal van 15.000 bedrag dat hij bijeen had gespaard door regelmatig overuren te kloppen voor een schildersbedrijf.
Stereo
bol.com Schilderij kopen? Alle Schilderijen online.
Schilderijen voor binnen èn buiten. Schilderijen inclusief lijst. Vind sneller wat je zoekt. Filter 98.111 resultaten. Prijs laag hoog. Prijs hoog laag. Titel A Z. Titel Z A. wereldkaart Vintage World Vintage Wereldkaart 100x73cm. Canvas Katoen Canvas. 3 4 dagen. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.
traplift
Online Kunstgalerie Schilderijen verkopen, originele kunstwerken en fijne-kunstprints aankopen op Artmajeur.
Koop en verkoop kunst online. Blader door miljoenen originele kunstwerken: schilderijen, fotografie, beeldhouwkunst en prints van hoge kwaliteit van gevestigde en opkomende kunstenaars! Meld je gratis aan! Wat is Artmajeur? Artmajeur is een platform dat kunstenaars in direct contact brengt met kopers. Artmajeur is gericht op alle artiesten amateurs en professionals, kunstgaleries en kunstliefhebbers. Hoe werkt het? De koper die geïnteresseerd is in een werk, neemt contact op met de kunstenaar en stuurt vervolgens de betaling rechtstreeks naar hem. De kunstenaar ontvangt de betaling en verstuurt het werk. Wat maakt Artmajeur uniek? Artmajeur democratiseert uiteindelijk de aankoop van kunst door directe en veilige toegang te bieden aan kunstenaars uit de hele wereld.
agv rossi
Schilderijen en reproducties te koop Antiekkunst Koopjeskrant.be.
schilderijen en reproducties. Schilderijen en reproducties te koop 125 zoekertjes. Toon op kaart. mooi schilderij op pu, 80x60cm, gesigneerd. Perfecte staat, afhalen te Blankenberge of Hundelgem. Poster groot en romantisch in een zwaar kader. Een heel mooie grote romantische poster te koop in een zwaar kader De afmetingen van het kader zijn 77 cm op 57 cm.
Schilderij landschap Schilderijen 2dehands.be.
Schilderij 2 stuks O. Schilderij Minnewater Brugge 3 torens B 102 H68 Schilderij Landschap met schaapjes B 62 H 50 Prijs voor de 2 samen overeen te komen. 20 oktober 2018 1730: Gistel. Schilderij op doek, landschap, schilder onbekend. Doe een bod Opkopers zijn welkom. 20 oktober 2018 1644: Berlare. Schilderij op doen met kader Doe een bod. 20 oktober 2018 1540: Berlare. Schilderijen Edgard Heirman.
Schilderij kopen? euroart.be.
Schilderij Schilderijen 2dehands.be.
Zelfgemaakt genaaid gehaakt schilderij bloem. elfgemaakt schilderij genaaid/gehaakt met bruin/gouden kader Zeer veel tijd in gestoken Afgebeeld: Roze rozen Afmeting: 215cm, x 27cm Prijs. gisteren 1907: Galmaarden. Klein schilderij op doek.26x28 cm. E.verbroeckhoven.1798-1881 De herder met zijn kudde. gisteren 1904: Knokke-Heist Knokke. Schilderij marilyn monroe zonder kader. Te koop schilderij marilyn monroe 1mx1m.
Kunst huren als particulier Kunst In Huis kunstuitleen.
Het ophangsysteem is geschikt voor alle 2D-werken in de collectie, ongeacht het gewicht. Indien het kunstwerk te groot is om het zelf te vervoeren, kan je een thuislevering aanvragen. Thuislevering is mogelijk voor kunstwerken waarvan minstens één zijde groter is dan 1.20m.

Contacteer ons