jonge kunstenaars         

Resultaten voor jonge kunstenaars

Vacature voor kunstenaars 2016 Jonge Academie.
Sinds 2015 hebben ook een aantal jonge kunstenaars uit verschillende disciplines de Jonge Academie vervoegd. De Jonge Academie gelooft dat kunst en wetenschap sterk aan elkaar verwant zijn en dat jonge wetenschappers en jonge kunstenaars met vergelijkbare vragen en uitdagingen worden geconfronteerd, veel van elkaar kunnen leren en samen kunnen nadenken over vraagstukken die zowel in de kunsten als de wetenschap relevant zijn.
crepi
Studio Start ondersteunt vijf jonge kunstenaars en lanceert groepstentoonstelling ATV.
Embed deze video. Studio Start ondersteunt al vier jaar lang telkens vijf jonge kunstenaars onder de noemer STRT Kit en lanceert vandaag een groepstentoonstelling in kunsthal Extra City. Geïnteresseerden kunnen de expo tot half oktober bezoeken. STRT Kit is een internationaal ontwikkelingsplatform voor jonge beeldende kunstenaars.
lening
Kunstenaarswerking Kunst In Huis kunstuitleen.
Kunst in Huis wil in het bijzonder jonge kunstenaars een duwtje in de rug geven bij de start van hun professionele loopbaan. Kunst in Huis organiseert verschillende evenementen om het werk van kunstenaars te kaderen. Zo organiseren we om de twee maanden een mini-expo in de filialen rond het werk van een of meer kunstenaars. Ook de communicatiekanalen van Kunst in Huis, zoals website, nieuwsbrief en facebookpagina, bieden veel mogelijkheden om kunstwerken en kunstenaars uit de collectie naar voor te schuiven. Op de website is de volledige collectie raadpleegbaar en is er een korte biografie beschikbaar over elke kunstenaar. Kunstenaars stellen hun werk beschikbaar en ontvangen in ruil een leenvergoeding per uitgeleend werk maximaal 45 euro per jaar, per werk, afhankelijk van de uitleenperiode. Kunst in Huis streeft er ook actief naar om kunstwerken te verkopen en stelt daarvoor een aantrekkelijke verdeelsleutel voor.
led tl lamp
Stimulans Kortrijk Wedstrijd voor jonge Vlaamse kunstenaars.
Herkennen en erkennen van jong talent. De vzw Stimulans werd in 1979 opgericht met als belangrijkste doelstelling jonge kunstenaars kansen te bieden. Stimulans is uitgegroeid tot een springplank voor de jonge kunstenaar door hen een klankbord en een platform te bieden.
courses
ARNOEVOO Wedstrijd voor jonge kunstenaars Digitaal loket: Gemeente Bredene: elke dag kakelvers nieuws.:
Dit jaar is er een totale prijzenpot van 3.000 EUR. Met de werken van de meeste genomineerden wordt een collectieve tentoonstelling opgebouwd in het MEC Staf Versluys. Met deze kunstwedstrijd wil het gemeentebestuur hedendaagse kunst promoten en jonge kunstenaars expositiegelegenheid aanbieden.
software
Jonge kunstenaars gezocht die willen speeddaten met kunstinstellingen! KOP.nu.
Skip to content. Jonge kunstenaars gezocht die willen speeddaten met kunstinstellingen! Jonge kunstenaars opgelet! Het is weer tijd om te Speeddaten. Tijdens de Speeddate krijg je de kans om in korte tijd in contact te komen met verschillende kunstinitiatieven. Dit keer vindt hij plaats op 7 december van 17.00 tot 21.00 uur in het Stedelijk Museum Breda.
linkbuilding service
Jonge kunstenaars Toerisme Koekelare.
Vier workshops waarbij de leerlingen zelf als jonge kunstenaars aan de slag kunnen. De workshops zijn zo opgemaakt dat ze perfect op school zelf kunnen doorgaan, maar eventueel ook in het museum. Met behulp van cahiers kunnen de leerkrachten zelfstandig aan de slag gaan in de klas.
vocht
Jonge Kunstenaars 2018 LUCA.
Lezing en congres. De Sint-Lukasgalerie presenteert in samenwerking met LUCA School of Arts Jonge Kunstenaars 2018, een selectie van afgestudeerden van het academiejaar 2017-18 van de campussen Sint-Lucas Gent, Sint-Lukas Brussel, Narafi Vorst, en C-mine Genk. Deelnemende kunstenaars: Eva Beazar, Pieter Chanterie, Dilum Coppens, Yoel Pytowski, Ruth Devriendt, Dido Woelders, Pim Notebaert, en Lotte Moortgat.
samenvoegen kredieten
Jonge Kunstenaars Archieven Bredene-Breed.
Van 10 november 2018 tot 1 december 2018. Van Zaterdag 10 november 2018 tot en met zaterdag 1 december 2018organiseert. ARNOEVOO Wedstrijd voor jonge kunstenaars. Voor de vijftiende maal organiseert het gemeentebestuur van Bredene de. Arnoevoo: westrijd voor jonge kunstenaars.
Original
Expo: 27 jonge kunstenaars stellen tentoon in het Zuiderpershuis.
Curator Nadia Bijl bracht werken bij elkaar van 27 jonge kunstenaars uit de 130 kunstenaars en designers die in juni afstudeerden aan de kunsthogescholen St Lucas School of Arts en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten. Dit zijn de deelnemende kunstenaars: Samuel Allemand, Elena Aya Bundurakis, Attila Buonsenso, Bertrand Cavalier, Valentin Cernat, Zeyun Chen, Charlotte Christoffels, Larissa Cluzet, Pierre Coric, Michela Dal Brollo, Jack Davey, Ayrton Eblé, Niels Goos, Emma Heiðarsdóttir, Stefan Kartchev, Molly Kwok, Jonne Nurmela, Jan Willem Reimus, Sanne Roekaers, Robert Soroko, Olga Suveizdyté-Claes, Stijn ter Braak, Charline Tyberghein, Leendert Van Accoleyen, Sietske Van Aerde, Tim Verherstraeten en Robin Vets.
badkamer

Contacteer ons