jonge kunstenaars         

Zoeken naar jonge kunstenaars

News Mooss.org.
Home Musée Maison, Doe-het-zelf-kunst ideaal boek voor de jonge kunstenaars in huis! Musée Maison, Doe-het-zelf-kunst ideaal boek voor de jonge kunstenaars in huis! Mooss maakte een boek! Maar niet zomaar een boek. In Musée Maison dat boek dus worden 28 tot de verbeelding sprekende hedendaagse werken uit de collecties van SMAK, M HKA, Mu.Zee en M Cera collectie toegelicht en aan de hand van een educatieve doe-opdracht op speelse wijze verder uitgediept.
Studio Start ondersteunt vijf jonge kunstenaars en lanceert groepstentoonstelling ATV.
Studio Start ondersteunt al vier jaar lang telkens vijf jonge kunstenaars onder de noemer STRT Kit en lanceert vandaag een groepstentoonstelling in kunsthal Extra City. Geïnteresseerden kunnen de expo tot half oktober bezoeken. STRT Kit is een internationaal ontwikkelingsplatform voor jonge beeldende kunstenaars.
Projecten op maat van jonge kunstenaars en creatieve ondernemers.
Surf naar www.aair.be om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten. Deze website wordt niet meer geüpdatet, maar blijft beschikbaar als archief. Studio Start focust met de STRT projecten op de artistieke praktijk van jonge kunstenaars en creatieve ondernemers.
Kunstenaarswerking Kunst In Huis kunstuitleen.
Kunst in Huis wil in het bijzonder jonge kunstenaars een duwtje in de rug geven bij de start van hun professionele loopbaan. Kunst in Huis organiseert verschillende evenementen om het werk van kunstenaars te kaderen. Zo organiseren we om de twee maanden een mini-expo in de filialen rond het werk van een of meer kunstenaars. Ook de communicatiekanalen van Kunst in Huis, zoals website, nieuwsbrief en facebookpagina, bieden veel mogelijkheden om kunstwerken en kunstenaars uit de collectie naar voor te schuiven. Op de website is de volledige collectie raadpleegbaar en is er een korte biografie beschikbaar over elke kunstenaar. Kunstenaars stellen hun werk beschikbaar en ontvangen in ruil een leenvergoeding per uitgeleend werk maximaal 45 euro per jaar, per werk, afhankelijk van de uitleenperiode. Kunst in Huis streeft er ook actief naar om kunstwerken te verkopen en stelt daarvoor een aantrekkelijke verdeelsleutel voor. De kunstenaar bepaalt zelf de verkoopwaarde van het kunstwerk.
Jonge kunstenaars tonen werk op Kotroute TV Limburg.
Dat is een project waarbij jonge kunstenaars op studentenkamers hun werk tentoonstellen. Buurtbewoners: Niet" verbaasd dat er chemisch afval in Zutendaalse bossen ligt." We" zijn niet verbaasd dat er chemisch afval ligt in de Zutendaalse bossen" Dat is toch de mening van enkele buurtbewoners nadat gisteren vier kinderen en een begeleider derdegraads brandwonden opliepen.
ARNOEVOO Wedstrijd voor jonge kunstenaars Digitaal loket: Gemeente Bredene: elke dag kakelvers nieuws.:
Dit jaar is er een totale prijzenpot van 3.000 EUR. Met de werken van de meeste genomineerden wordt een collectieve tentoonstelling opgebouwd in het MEC Staf Versluys. Met deze kunstwedstrijd wil het gemeentebestuur hedendaagse kunst promoten en jonge kunstenaars expositiegelegenheid aanbieden.
Jonge kunstenaars gezocht die willen speeddaten met kunstinstellingen! KOP.nu.
Skip to content. Jonge kunstenaars gezocht die willen speeddaten met kunstinstellingen! Jonge kunstenaars opgelet! Het is weer tijd om te Speeddaten. Tijdens de Speeddate krijg je de kans om in korte tijd in contact te komen met verschillende kunstinitiatieven. Dit keer vindt hij plaats op 7 december van 17.00 tot 21.00 uur in het Stedelijk Museum Breda.
Mu.ZEE Oostende ZOUT! DIY-DRIEDAAGSE VOOR JONGE MAKERS EN KUNSTENAARS.
Onder impuls van een aantal kunstenaars organiseren verschillende kunstencentra en steunpunten van donderdag 21 tot en met zaterdag 23 november in Oostende een Do It Yourself-driedaagse voor jonge makers en kunstenaars, met een grote klemtoon op het zelf-organiseren. Twee dagen worden themas aangekaart waar kunstenaars vandaag van wakker liggen.
Jonge Kunstenaars 2018 LUCA.
Lezing en congres. De Sint-Lukasgalerie presenteert in samenwerking met LUCA School of Arts Jonge Kunstenaars 2018, een selectie van afgestudeerden van het academiejaar 2017-18 van de campussen Sint-Lucas Gent, Sint-Lukas Brussel, Narafi Vorst, en C-mine Genk. Deelnemende kunstenaars: Eva Beazar, Pieter Chanterie, Dilum Coppens, Yoel Pytowski, Ruth Devriendt, Dido Woelders, Pim Notebaert, en Lotte Moortgat.
bredene-breed.be.

Contacteer ons