jonge kunstenaars         

Meer resultaten voor jonge kunstenaars

Oproep aan jonge Brusselse kunstenaars Centrale For Contemporary Art Brussel.
De ambitie van het schepenambt voor Cultuur van de Stad Brussel, is om jonge kunstenaars uit het Brusselse verder te ondersteunen. Het resultaat van deze oproep voor jonge Brusselse beeldende kunstenaars zal het programma voor het seizoen oktober 2018 eind 2019 uitmaken.
trapliften
10 beloftevolle jonge kunstenaars in België theartcouch.be.
Home boekentips 10 beloftevolle jonge kunstenaars in België. Posted By Frederic De Meyer. We berichtten eerder over de uitreiking van de prijs voor beloftevolle Belgische kunstenaars. Ter gelegenheid is ook een boek verschenen, en lezers van The Art Couch kunnen genieten van een korting op het boek!
lenen
De Spil JONGE KUNSTENAARS 2017.
Eléonore Benini, Alina Cristea, Kaat De Clercq, Eva Dinneweth, Gary Farrelly, Marjolein Guldentops, Fabrice Souvereyns, Lien Van Ranst, Lieselotte Vloeberghs. JONGE KUNSTENAARS 2017. De tentoonstelling Jonge Kunstenaars 2017 toont een selectie van afgestudeerde Masters in de Kunsten van LUCA School of Arts.
DTM
Zestig jonge kunstenaars op kunstenfestival Lier Regio HLN.
Zestig jonge kunstenaars op kunstenfestival. 16 april 2018. Deel via Facebook 3 Tweet. Foto Bertje Warson Alison Vermeirsch toont haar leuke creaties. Het kunstenfestival Broeihaard van en door een zestigtal kunstenaars van 16 tot 26 jaar was zaterdag en zondag een schot in de roos.
lekdetectie
Kunstenaarswerking Kunst In Huis kunstuitleen.
Kunst in Huis wil in het bijzonder jonge kunstenaars een duwtje in de rug geven bij de start van hun professionele loopbaan. Kunst in Huis organiseert verschillende evenementen om het werk van kunstenaars te kaderen. Zo organiseren we om de twee maanden een mini-expo in de filialen rond het werk van een of meer kunstenaars.
10 jonge kunstenaars die je wil kennen Creators.
10 jonge kunstenaars die je wil kennen. Elk jaar struint een team van curatoren de Nederlandse kunstopleidingen af op zoek naar de veelbelovendste afstudeerders. Dit is de oogst van 2016. 18 2016, 700am.: Still uit het videokunstwerk T-Rex 2015 van Heidi Hörsturz, via.
KUNSTWERKT.
Doe mee en zet op 19, 20 en 21 oktober 2018 de deuren van je atelier open voor de 15 e editie van dit bruisend weekend vol beeldende kunst. Kunstwerkt neemt vanaf dit jaar de organisatie van Buren bij Kunstenaars voor haar rekening.
6 jonge kunstenaars om nu te ontdekken Life MAGAZINE.
Recht en Geld. 6 jonge kunstenaars om dit voorjaar te ontdekken. N u het kunstseizoen in onze hoofdstad weer wordt opgestart en er heel wat grote afspraken op de agenda staan, willen wij u graag artiesten voorstellen met verschillende speelterreinen en uiteenlopende stijlen: spontane kunst, tekeningen, design, schilderkunst en 3D.
Art Contest Ondersteun de jonge kunstenaars!
Ondersteun de jonge kunstenaars! Ondersteun de jonge kunstenaars! Wanneer u, net als zij belangstelling heeft voor hedendaagse kunst kunt u de v.z.w.o.Artcontest steunen door lid te worden. Het verheugd ons u de mogelijkheid te kunnen bieden de loopbaan van onze jonge talenten te volgen.Als u ons steunt houden wij u op de hoogte van alle evenementen die wij organiseren, wordt u uitgenodigd voor de vernissages en zult u daar de prijswinnaars kunnen ontmoeten.

Contacteer ons