hedendaagse kunst         

Zoeken naar hedendaagse kunst

WIELS Centrum voor Hedendaagse Kunst.
Een Museum voor Hedendaagse Kunst voor de Europese hoofdstad. In een publiek debat wordt ingegaan op de vraag of het mogelijk is om een Museum voor Hedendaagse Kunst voor de Europese hoofdstad op te zetten in. Look Who's' Talking: Dirk Snauwaert EN.
bedrijfsfilms
Hedendaagse kunst Visit Brussels.
St-Lambrechts Woluwe 1200. Brussel is tot een aantrekkingspool voor hedendaagse kunst uitgegroeid. Niet alleen de centrale ligging in het hart van Europa is een geweldige troef van de Belgische hoofdstad, maar ook de kunstenaars uit de hele wereld die Brussel aandoen, de talloze verzamelaars, een internationaal publiek en de bijzonder mooie tentoonstellingsruimtes.
persoonlijke leningen
Hedendaagse kunst De Standaard.
Antwerpen, Turnhout, Hedendaagse kunst, Niet te missen. 06/06/2018 Als decoratie aftrekbaar is, waarom kunst dan niet? Galeries, musea en kunstenaars extra zuurstof geven: dat is het doel van een wetsvoorstel dat kunstaankopen fiscaal aftrekbaar wil maken. Fiscaliteit, Hedendaagse kunst, Sven Gatz.
geregistreerde kassa
Alle artikels over hedendaagse" kunst" KnackFocus.be.
Draagbaar museum Ronny Van de Velde tentoon op Brafa. Als het Museum op schaal 1/7 ergens zijn missie waarmaakt, dan zeker in het domein van de hedendaagse Belgische kunst. Rinus Van De Velde: De tekenkunst zal alleen maar populairder worden.
Tentoonstelling Magritte, Broodthaers de hedendaagse kunst Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België.
Magrittes mysterieus en uitdagend werk blijft de generaties na hem beïnvloeden, van pop art en conceptuele kunst tot de meest hedendaagse kunstcreaties. De tentoonstelling creëert een dialoog tussen de originele werken van Magritte en hun moderne en hedendaagse interpretaties. Marcel Broodthaers belichaamt deze artistieke verwantschap zonder twijfel het best: hij bevraagt zowel het statuut van het object als dat van de taal.
Hedendaagse kunst Wikipedia.
In de kunstbeschouwing wordt de recente kunst vanaf de jaren 1960 of 1970 meestal hedendaagse kunst of actuele kunst genoemd. Eerdere uitingen van kunst van de 20e eeuw krijgen in de kunstgeschiedenis meestal de naam moderne" kunst, maar de scheidingslijn is niet absoluut en vele kunstenaars vallen in beide categorieën.
MAC's, Museum voor Hedendaagse Kunst van de Franse Gemeenschap van België.
Apps voor je smartphone. MAC's, Museum voor Hedendaagse Kunst van de Franse Gemeenschap van België. MAC's, Museum voor Hedendaagse Kunst van de Franse Gemeenschap van België. SPW-Patrimoine photo Guy Focant. Het MAC's, Museum voor Hedendaagse Kunsten van de Franse Gemeenschap van België, verwelkomt je op de site van Le Grand-Hornu, erkend als Unesco-werelderfgoed.
Archief voor Hedendaagse Kunst in België Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België.
Archief voor Hedendaagse Kunst in België. Archief voor Hedendaagse Kunst in België AHKB. Het Archief voor Hedendaagse Kunst in België AHKB is een archief en documentatiecentrum over de beeldende kunsten in België vanaf de tweede helft van de 19 de eeuw tot op heden.
Moderne én hedendaagse kunst in Citroëngebouw BRUZZ.
Het Brusselse Gewest lanceert een oproep aan privé-verzamelaars om hun collecties hedendaagse kunst in bruikleen te geven aan het toekomstige museum in het Citroëngebouw. Na de weigering van staatssecretaris Elke Sleurs om de federale collecties moderne kunst ter beschikking te stellen krijgt het aspect hedendaagse kunst steeds meer gewicht in het museumproject.
Hedendaagse kunst Het Nieuwsblad.
Tot 21 september stellen meer dan dertig kunstenaars werk tentoon aan onze Belgische kust. Tijdens deze vijfde editie van de driejaarlijkse kunsthoogmis, kan het publiek hedendaagse kunst spotten in d. Chris De Mol op de EKV tentoonstelling in De Panne.

Contacteer ons