kunst         

Resultaten voor kunst

Kunst in transitie. Manifest voor participatieve kunstpraktijken Demos.
De Scheldemondraad wenst met dit project en andere projecten de grensover schrijdende samenwer king te intensiveren en bruggen te bouwen tussen Vlamingen en Zeeuwen. Alles over het programma Kunst in Transitie. Lees ook Kunst in transitie. Participatieve kunstpraktijken in de scheldemondregio.
stijl
GENT KUNST.
De Vereniging Jan Hoetplein 1, 9000 Gent. De Vereniging voor het Museum van Hedendaagse Kunst, de huidige vzw Vrienden van het S.M.A.K, werd opgericht in 1957 en had als eerste doel het oprichten van een zelfstandig museum van hedendaagse kunst in Gent.
foto op canvas groot
Kunst op de Campus Universiteit Antwerpen.
Een hart voor kunst. De Commissie Kunst op de Campus wil de universitaire gemeenschap en de studenten in het bijzonder sensibiliseren voor de plastische kunst. Het verwerven en ontsluiten van kwaliteitsvolle kunstwerken is dan ook de hoofdtaak van de commissie.
zeilboot te koop
kunst.
kunst Het Casino in Blankenberge stelt de grote werken van Roger Raveel tentoon. Van Gogh in het park. kunst Kröller-Müller Museum. Van Gogh in het park. kunst Het Kröller-Müller nodigt u uit voor een reflectie over Vincent Van Gogh, tijdgenoten en volgelingen.
lijst
Kunst Wikipedia.
Kunst werd onderdeel van de filosofie van het Derde Rijk; zie ook: Entartete Kunst. Zie Restauratie kunst voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Een kunstevenement is een evenement met als hoofdattractie het kijken naar beeldende kunst, bijvoorbeeld een kunstbeurs of een biënnale.
vdab jobs onderwijs
Kunst uit eigen dorp CC De Borre.
Kunst uit eigen dorp. Omdat er in groot Bierbeek verschillende mensen, in eigen huis, bezig waren met kunst, besliste het Davidsfonds om deze creatievelingen een platform aan te bieden. Zo werd in 2000 het initiatief KUNST UIT EIGEN DORP geboren.
architectuur
Heistenaren kiezen kunst Heistenaren kiezen kunst.
Ben jij halsoverkop verliefd geworden op een werk in deze tentoonstelling en zou je het graag in je eigen woonkamer hangen? Of ben je gewoon benieuwd naar wat Kunst in Huis nog meer te bieden heeft? Dan kan je tijdens de finissage van Heistenaren kiezen kunst terecht bij de Kunst in Huis POP-UP!
figuratieve kunst
Wat is kunst? Kan kunst de wereld redden? Op zoek naar antwoorden met de Euraziaat Joseph Beuys.
Het idee achter kunst werd belangrijk, vakmanschap was minder belangrijk. Net als Duchamp stelde Beuys de heersende kunstopvatting aan de kaak en zocht kunst in alledaagse zaken die volgens de conventionele opvattingen ver buiten het domein van de kunst lagen.
schilderen
Kunst De Morgen. shopicons. bankcontact-logo_1. paypal-logo.
Veel van onze artikelen vindt u als eerste bij de De Morgen. We behandelen uw bestelling altijd met de grootste zorg. 14 dagen bedenktijd. Mocht u om welke reden dan ook uw artikelen willen retourneren dan heeft u 14 dagen bedenktijd.
animatie
Alle artikels over Kunst" Knack.be.
De gruwelen van de oorlog als inspiratiebron voor kunst. Ludo Bekkers Facing the Future: Art in Europe 1945-68 in de Brusselse BOZAR toont hoe WO II een cruciale impact heeft gehad op de ontwikkeling van de kunst in Europa. In beeld: de eerste interactieve kunsttentoonstelling voor.
plexiglas

Contacteer ons