kunst         

Meer resultaten voor kunst

Kunst Zwalm 2017.
Kunst Zwalm in beeld. Meer Kunst Zwalm. Vzw Boem organiseert sinds 1997 KunstZwalm, een tweejaarlijks kunst-event in Zwalm en omgeving. De vzw nodigt kunstenaars uit om een werk te maken of interventies uit te voeren in het landschap en bij de bewoners.
vdab jobs onderwijs
Kunst Heilig Hartinstituut Heverlee.
Is kunst iets voor jou? visietekst_kunst_1415.pdf 76.55 KB. Kunst op school. Wil je weten welke vakken er gegeven worden in deze studierichtingen? En ben je benieuwd wat deze vakken precies inhouden? Beeldende en architecturale kunsten tweede graad. Vrije beeldende kunst derde graad.
architectuur
pilootprojectenkunst.
schilderen
Kunst Zaal AthenA.
Kunst in Zaal AthenA. Kunst neemt een belangrijke plaats in in Zaal AthenA. Het werk München, dat Luc Tuymans speciaal voor Zaal AthenA heeft gemaakt, is een kunstwerk dat zich diep nestelt in de toeschouwer en een onuitwisbare indruk achterlaat.
animatie
Kunst Vossen.
Werken van Mercator, Hondius, Ortelius en Kaerius tonen u de mooiste plekjes van Vlaanderen en het Waasland. Verder kan je in de tuin van het Mercatorhuis de prachtige beelden vinden van Jan Fabre, Sophie Ryder, Wilfried Pas en Nadia Naveau.
plexiglas
Archief voor Hedendaagse Kunst in België Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België.
Archief voor Hedendaagse Kunst in België. Archief voor Hedendaagse Kunst in België AHKB. Het Archief voor Hedendaagse Kunst in België AHKB is een archief en documentatiecentrum over de beeldende kunsten in België vanaf de tweede helft van de 19 de eeuw tot op heden.
cursus kunstgeschiedenis
Kunst in de metro STIB-MIVB.
Kunst in de metro. De geschiedenis van de MIVB. Kunst in de metro. Home Kunst in de metro. Een reis doorheen de grootste ondergrondse kunstgalerij van Brussel. Meer dan 80 kunstwerken sieren de 69 metro en premetrostations van de MIVB.
kunstgras in de tuin
Antwerp ART FAIR Internationale beurs voor hedendaagse kunst.
Internationale beurs voor hedendaagse kunst. Welkom op Antwerp ART FAIR, de tweede editie van de internationale beurs voor hedendaagse kunst, die plaatsvindt in Antwerp Expo op 11-12-13-14 oktober 2018. Ons comité selecteerde voor deze beurs circa tachtig internationale galeries uit alle hoeken van de wereld.
Betaalbare website laten maken
Muur zoekt Kunst mijnLeuven.
Dan is Muur zoekt Kunst dé ideale oplossing. Muur zoekt Kunst is een online datingbureau dat lege muren en volle spuitbussen met elkaar in contact brengt! In Leuven zijn er nog niet heel veel plaatsen waar je je als street art artiest op een legale manier kan uitleven met je spuitbussen.
wasmachine beste koop
Kunst in Huis kunstuitleen voor particulieren en bedrijven Kunst In Huis kunstuitleen.
Donderdag 5 oktober vierde Kunst in Huis haar 40-jarig jubileum. Het werd een succesvol en glansrijk feest in het splinternieuwe filiaal van Kunst in Huis Brussel. Kunstenaars in de Kijker: Tinka Pittoors Kris Fierens 17/11 01/12. Kunst in Huis Antwerpen, Brussel Gent.
kunst den haag

Contacteer ons