moderne kunst kopen         

Zoeken naar moderne kunst kopen

Over moderne kunst en moderne schilderijen kopen bij AaartNL.
KunstSuper AaartNL, is als modernekunst handelaar en galerie sinds 1995 gevestigd in het Gelderse Laren gemeente Lochem. We houden ons bezig met de inkoop en verkoop van moderne voornamelijk Nederlandse kunst met als hoofdgroep vrolijke, kleurrijke moderne schilderijen uitgevoerd in dikke verf. De meeste schilderijen kopen we rechtstreeks bij de beeldend kunstenaar zelf in waarmee we persoonlijke contacten onderhouden.
foto schilderij amsterdam
The Art Shop kunstuitleen en galerie verkoop moderne kunst.
Deelname The Art Shop aan Art Laren 2016. Art Laren is een beurs waar galeries moderne en eigentijdse kunst aanbieden, die breed vernieuwend en toegankelijk is in een unieke buitenomgeving. De opbrengst van Art Laren komt ten goede aan kindgerichte goede doelen.
moderne kunst schilderijen
Kunst schilderijen kopen? Betaalbare schilderijen te koop Moderne Kunst Company schilderij winkel.
Kunst in bedrijf: moderne kunst voor bedrijven. Naast kunst voor thuis aan de muur, is Kunst Company de specialist in het verzorgen van kunst voor bedrijven en kantoren. De kunst is dusdanig betaalbaar, dat Kunst Company vaak goedkoper is dan kunst verhuur of kunst uitleen; kunst huren is op termijn vaak duurder, geeft extra verplichtingen en administratie. Kunst kopen biedt uitkomst.
foto achter plexiglas
Wegwijs in Moderne Kunst. Een poging daartoe in 15 vragen RTLZ.
Verschillende visies en media weven en kruizen vloeiend elkaars pad en er wordt weer flink geschuurd en geflirt met verschillende stromingen uit de geschiedenis." Wat zijn op dit moment de meest populaire stromingen binnen de hedendaagse moderne kunst? As in: welke zijn het meest gewild bij verzamelaars?
filmpje
TON Galerie voor Moderne Kunst.
TON Galerie voor Hedendaagse Kunst. Kom kunst beleven. TON is in principe 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. U bent op elk moment van de dag, avond of zelfs nacht van harte bij ons welkom. Echter, als u graag onze galerie zou willen bezoeken buiten onze reguliere openingsdagen en tijdstippen.:
schoonmaakbedrijven
Hedendaagse kunst kopen bij Galerie De Roos van Tudor, Leeuwarden.
Galerie de Roos van Tudor. Galerie De Roos van Tudor, gevestigd in het centrum van Leeuwarden, richt zich al 30 jaar op hedendaagse kunst van zowel beginnende als gevestigde Nederlandse kunstenaars. In september 1987 nam Anita van Os de Roos van Tudor in Franeker over van Thom Mercuur, de oprichter van het museum Belvedre.
hypothecaire lening
Galerie Année moderne kunst in Haarlem Galerie Annee.
Wij zien u graag in onze galerie! Welkom bij Galerie Année. Dé galerie voor liefhebbers en verzamelaars van hedendaagse moderne kunst. Wij presenteren werk van binnen en buitenlandse professionele kunstenaars in verschillende disciplines. U bent van harte welkom in de galerie!
checker
Galerie Dessers hedendaagse kunst.
HISTORY MOVES FORWARD 21 maart 2019. Bezoek kunstenaarswoning Herman Maes 24.03 Hasselt 13 maart 2019. IN SILENT VALEDICTION 02.03 13.04 LEUVEN 25 februari 2019. THE ART COUCH GLOEDNIEUW KUNSTMAGAZINE 25 februari 2019. LOST IN LANDSCAPES HERMAN MAES 23.02 01.04 HASSELT 17 februari 2019.
kunstveiling.online.
Luc Tuymans te koop.
De kunstenaar die woont en werkt in Antwerpen wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke hedendaagse Belgische kunstschilders. Hij is gehuwd met Carla Arocha, een kunstenares uit Venezuela. Tuymans kreeg een kunstopleiding aan het Brusselse Sint-Lukasinstituut en studeerde kunstgeschiedenis aan de VUB.

Contacteer ons