kunst online         

Zoeken naar kunst online

Online dossier kunstenaarsboeken Koninklijke Bibliotheek van België.
Online dossier kunstenaarsboeken. Het colloquium Kunstenaarsboeken en bibliofiele uitgaven in België 1950-2015 is dan wel voorbij, de liefhebber heeft nog heel wat om naar uit te kijken. Het favoriete boek van. Kunstenpunt maakte een mooi onlinedossier rond kunstenaarsboeken. Enkele spekers die u herkent van op het colloquium stellen op de website hun favoriete kunstenaarsboek voor. Er zijn reportages en persoonlijke bijdragen van kunstenaars, uitgevers, curatoren en anderen.
legpuzzel
Kiezen voor Kunst Online! Ludwig Vandenhove.
Naast de klassieke online galerij is een design lab, waar kunst commerciëler wordt toegepast. Ik tracht kunstenaars aan te zetten om de mogelijkheden van nieuwe media en nieuwe technieken te onderzoeken en te benutten. Het professionele luik richt zich hoofdzakelijk op de bedrijfswereld, waar kunst als communicatiemiddel wordt gebruikt.
cleaner
The Collection MoMA.
Our site uses technology that is not supported by your browser, so it may not work correctly. Please update your browser for the best experience. Our evolving collection contains almost 200000, works of modern and contemporary art. More than 80000, works are currently available online.
Baobab kaars
z33.
Z33 started the building of a new home base in the city centre of Hasselt, Belgium. Follow the transition of Z33. More info about Z33 Builds. Z33 Research articulates the broader subjects and lines of thought that Z33 seeks to address over a longer period of time.
ing
Lenen of kopen Kunst In Huis kunstuitleen.
Kennismaken met de collectie. De collectie van Kunst in Huis bestaat uit twee delen: een collectie voor particulieren en een collectie voor bedrijven. Werken uit de bedrijvencollectie worden apart gehouden, omdat ze beschikbaar moeten zijn voor offerte-aanvragen waarbij soms tientallen kunstwerken tegelijk voorgesteld worden. In de online catalogus kan je de volledige collectie doorbladeren.
wkk
deSingel.
Home onlinekunstenaars.
Inloggen Mijn account Uitloggen Registreren Abonneer je op het kunstmagazine. Het online platform voor hedendaagse kunst. Sinds jaar en dag werk ik aan mijn project kunst" voor de kunst. Daarbij laat ik mij leiden door wa. Strand, zee, hete zon, zomer.
Kunst online te koop! Artikel Femma.
Kunst online te koop! Kunst online te koop! Jente Minne dinsdag 10 december 2013 kunst, online, bieden Reageer als eerste. Een bezoek aan een galerie of kunsthandel is voor veel mensen niet vanzelfsprekend. De internetsite www.belgianart.be is een interessant alternatief.
Web Gallery of Art, searchable fine arts image database.
Museum voor Schone Kunsten Gent MSK Gent.
Een greep uit de collectie. Themasites en online musea. Bibliotheek en documentatie. Luc Tuymans: The Arena. Kinderen en families. Secundair en hoger onderwijs. Volwassenen en groepen. MSK op maat. Vrienden van het MSK. Lezing: Kookkunst: Wat schilderijen ons niet vertellen over de keuken van toen." Instaprondleiding Lam Gods. Instaprondleiding in de vaste collectie. Collectiestuk in de kijker. MSK zoekt nieuwe uitbater museumcafé. Het Museum voor Schone Kunsten MSK zoekt een nieuwe uitbater voor het museumcafé. De uitbating van het museumcafé wordt in concessie gegeven. De huidige overeenkomst loopt af op 31 mei, vanaf 1 juni kan een nieuwe uitbater aan de slag. De looptijd van de concessie bedraagt 4 jaar, en deze kan 2 keer verlengd worden voor telkens 2 jaren. Kandidaten kunnen, na een voorafgaand verplicht plaatsbezoek, tot 15 maart een offerte indienen. In memoriam Roger H. Op 20 januari overleed Roger H. Marijnissen op 95-jarige leeftijd. Als kunsthistoricus verwierf hij ruime bekendheid, gespecialiseerd in de middeleeuwse kunst en in de restauratieproblematiek.

Contacteer ons