galerie         

Resultaten voor galerie

GALERIE VERBEECK VAN DYCK.
Tevens houdt Galerie Verbeeck-Van Dyck eraan om jonge kunstenaars op weg te helpen door middel van publicaties en ondersteuning van tentoonstellingen in binnen en buitenland. Anne Van Dyck, echtgenote van Paul Verbeeck, treedt met de nieuwe galerie naar buiten als partner in Verbeecks nieuwe avontuur.
2dehands
Galerie Dessers moderne hedendaagse kunst.
Casper Faassen Incomitata Hasselt 16 juni 2018. Artrooms 40 jaar galerie Dessers Leuven 19 mei 2018. Kunstbeurs Leuven 23 24.06.2018. Casper Faassen Incomitata Hasselt. Artrooms 40 jaar galerie Dessers Leuven. GALERIE DESSERS BVBA disclaimer privacy policy algemene voorwaarden webdesign: Katrien Dessers.
touchscreen kassasystemen
Galerie/Kunstuitleen Dijkstra.
Galerie Dijkstra is een galerie voor beginnende en ervaren kunstliefhebbers. Met onze unieke formule geven we u de volle vrijheid om te genieten van de uitgebreide selectie die we maken uit het internationale artistieke aanbod. U kunt kunst huren, kunst kopen of kunst huren met een kooptegoed.
Home page.
Show Case Wouter van de Koot. NOTE: During fair days the gallery will be closed. Wednesday: 02.00-06.00 pm Thursday: 02.00-06.00 pm Friday: by appointment Saturday 02.00-06.00 pm. MOB: 0032 0475 45 27 59. Copyright 2014 Galerie Van Der Planken. Webdesign by VHDesign.
De Zwarte Panter Home.
Veertig jaar later is de galerie in het centrum van Antwerpen uitgegroeid tot een monument, de oudste nog actieve galerie in Vlaanderen en een trekpleister voor beeldend kunstenaars, muzikanten, schrijvers en kunstliefhebbers. Er vonden zowat 500 tentoonstellingen plaats, en tientallen boekvoorstellingen, film en concertavonden.
Galerie Galerie Exelmans.
Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken. Galerie Exelmans Zandbergerstraat 10 3680 Neeroeteren Maaseik Tel 32 89 864 558. This website and its content is copyright of www.exelmansgalerie.be Galerie Exelmans 2014 All rights reserved.
Galerie Studio Oostende.
Naast zijn opdrachten voor de pers stelt hij zijn eigen werk tentoon in musea en galeries. Hij houdt nu Galerie Studio open, een galerie voor kunstfotografie. Els Verhaeghe, is sedert 1988 freelancefotograaf voor dagbladen en magazines. Ze is gespecialiseerd in reportagewerk en portretten.
Galerie De Ziener Asse.
Galerie Wikipedia.
Een kunsthandel toont meestal kunstwerken van meerdere verschillende vaak al overleden kunstenaars in dezelfde ruimte, terwijl een galerie in de regel monografische tentoonstellingen maakt dat wil zeggen over één onderwerp of over één persoon, ook wel thema dan wel solotentoonstelling genoemd.
Galerie Zwart Huis Zeedijk 635, Knokke.
OVER HET ZWART HUIS. Galerie Zwart Huis opent het nieuwe jaar met een dubbelexpo: de schilderijen van André Van Schuylenbergh en de meubels van Pieter De Bruyne. De keuze is niet toevallig: beide artiesten zijn afkomstig van Aalst en waren ook goede vrienden.

Contacteer ons