galerie         

Zoeken naar galerie

Galerie EL hedendaagse kunst.
groningen
Galeries in Brussel UiT in Brussel.
Bij galerie Daniel Templon toont Casebere een nieuw ensemble foto's, geïnspireerd door het werk van de Mexicaanse architect Luis Barragá. De kunstenaar zet er zijn reflectie rond architecturale ruimtes en huizen mee voort bouwsels die gezien worden als metaforen voor onze samenleving.
lening
Galerie Galerie Exelmans.
Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken. Galerie Exelmans Zandbergerstraat 10 3680 Neeroeteren Maaseik Tel 32 89 864 558. This website and its content is copyright of www.exelmansgalerie.be Galerie Exelmans 2014 All rights reserved.
parkeren charleroi airport
Galerie Lingier.
lekdetectie
Galerie de la Béraudière nl.
Galerie Van Campen Rochtus.
vernissage 31 maart, van 14 18u. 21-25 maart 2018. Voor info, contacteer de galerie aub. Galerie Van Campen Rochtus Antwerpen. Leopold de Waelplaats 24a, 2000 Antwerpen. 32 3 294 06 62 hello@galerievcr.be. Galerie Van Campen Rochtus Knokke. Zeedijk 697a, 8300 Knokke.
Pont Plas.
In 2017 viert galerie Pont Plas Gent haar 15-jarig bestaan. Gelegen op de hoek van de wereldberoemde Graslei en de Hooiaard in Gent, biedt galerie Pont Plas een bijzondere collectie handgemaakte hedendaagse juwelen, ontworpen voor man en vrouw door Belgische en buitenlandse juwelenontwerpers met internationale faam.
Galerie Ganache Visit Gent.
Gastronomische rock n roll. Vind een hotel voor uw verblijf in Gent. Ontdek ze hier. Galerie Ganache gunt je niet alleen een blik in de wereld van opkomende en gevestigde kunstenaars, maar ook in die van artisanale thee, koffie en chocolade.
Galerie Wikipedia.
Een kunsthandel toont meestal kunstwerken van meerdere verschillende vaak al overleden kunstenaars in dezelfde ruimte, terwijl een galerie in de regel monografische tentoonstellingen maakt dat wil zeggen over één onderwerp of over één persoon, ook wel thema dan wel solotentoonstelling genoemd.
Galerie Duende Visit Mechelen.
Galerie Duende is een onafhankelijk initiatief dat kunstenaars met een verstandelijke beperking of psychiatrische achtergrond de kans biedt om hun werk te tonen aan het grote publiek. De kunstenaars laten zich inspireren door de ontmoeting met kunstenaars uit het gewone kunstcircuit.

Contacteer ons