tentoonstelling kunst         

Op zoek naar tentoonstelling kunst?

Tentoonstelling: Kunst op pootjes Activiteiten CC Palethe.
Home Activiteiten Tentoonstellingen Tentoonstelling: Kunst op pootjes U bent hier: Tentoonstelling: Kunst op pootjes. Tentoonstelling: Kunst op pootjes. Rasa prikkelt jong en oud voor kunst en kunsteducatie met een mix van geïnspireerde en meerstemmige kunstenaars en vooral veel ruimte voor creativiteit, nieuwsgierigheid, verwondering en beleving.
direct geld lenen
Tentoonstelling kunst in de gemeenteschool Gemeente De Panne.
Verkopen en verhuren. Inname openbaar domein. Netheid en afval. Toegankelijk De Panne. Tentoonstelling kunst in de gemeenteschool. Tentoonstelling kunst in de gemeenteschool. Gemeentebestuur De Panne Zeelaan 21, 8660 De Panne 058 42 16 16 info@depanne.be Privacy en proclaimer Facebook LCP.
Tentoonstelling Alex De Kunst van Jacques Martin comicsfestival Visit Brussels.
De tentoonstelling wordt op 14 september ingewijd tijdens de opening van het Stripfestival en ioopt tot 6 januari 2019. Een co-productie: 9de kunst, FIBD, Cité internationale de la bande dessinée et de limage, Uitgeverij Casterman en visit.brussels. Attracties vrije tijd.
tentoonstellingen www.tento.be.
30/09/2018 tot 03/02/2019. Het Kröller-Müller Museum en de Vereniging Rembrandt organiseren in het najaar van 2018 gezamenlijk de tentoonstelling Als kunst je lief is. Voor de gelegenheid worden ruim tachtig werken afkomstig van veertig musea bijeengebracht die in de periode 2008-2018 mede met steun van de Vereniging Rembrandt zijn verworven.
MOU Adriaen Brouwer in het MOU 2018: tentoonstelling en kunstparcours.
15 SEPTEMBER 2018 TOT 16 DECEMBER 2018. Het MOU organiseert een ambitieuze tentoonstelling over de schilder Adriaen Brouwer 1606 Oudenaarde 1638, Antwerpen, tijdgenoot van P.P. Overzichtstentoonstelling Adriaen Brouwer. Adriaen Brouwer werd wellicht in Oudenaarde geboren als zoon van een tapijtwever van Oudenaardse wandtapijten. Vanuit kunsthistorisch oogpunt is Brouwers oeuvre van uitzonderlijk belang: als overgangsfiguur slaat hij een brug tussen de zestiende-eeuwse Bruegeltraditie en de landschaps en genretaferelen van de volgende eeuw. Ondanks zijn roem in eigen tijd geniet Adriaen Brouwer vandaag nog niet de bekendheid van tijdgenoten als een Rubens of Van Dyck. Hij was nochtans zeer getalenteerd en zijn werk erg gegeerd; ondermeer Rubens en Rembrandt waren fervente verzamelaars. De toegankelijkheid en de gelaagdheid van zijn werk maken Brouwer een van de boeiendste schilders van de Lage Landen. De kunstenaar maakt integraal deel uit van de Oudenaardse culturele identiteit: lokale legenden verhalen over zijn leven en zijn naam weerklinkt in diverse producten en evenementen. Het MOU wil deze leemte vullen en biedt het grote publiek de kans om de veelzijdigheid, de hoge artistieke kwaliteit en het innovatieve karakter van Brouwers kunst te ontdekken.
stad Borgloon: Tentoonstellingen.
ART werkt onder de vleugels van het Gemeenschapscentrum Borgloon. De eerste doelstelling is een gevarieerd aanbod van hoogstaande kunst te tonen. De ART-tentoonstellingscommissie selecteert de exposanten in eerste instantie op basis van de kwaliteit van hun werken en of en in welke mate die werken aansluiten bij de kunstlijn die ART in de gasthuiskapel wenst uit te tekenen. Lees hier meer over de nieuwe tentoonstelling.
Tentoonstellingen Cultuurcentrum Mechelen.
De Garage, ruimte voor actuele kunst, biedt een programma beeldende kunst aan dat een volwaardige aanvulling wil zijn op de bestaande musea en centra voor beeldende kunsten. De Garage kiest voor de kleinschaligheid en de intense productie van nieuwe tentoonstellingen met bijzondere aandacht voor jonge kunstenaars.
Tentoonstelling: Vincent Heynick tentoonstelling kunst Sint-Niklaas Nieuwsblad. Het Nieuwsblad.
Thema of pretpark. Tentoonstelling: Vincent Heynick tentoonstelling kunst. Vincent Heyninck maakt abstracte en figuratieve werken op doek, veelal in grote formaten. Zijn uitgangspunten beschrijft hij als volgt: Mijn inspiratie haal ik uit het unieke in het alledaagse, kwetsbaarheid en het oncodeerbare.
Schilderkunst, Tentoonstelling UiT in Vlaanderen.
Verfijn of wijzig resultaten. Volgende 7 dagen. Volgende 14 dagen. Volgende 30 dagen. Kies een datum. Regio De Kust. 8978 Watou Poperinge. 8660 De Panne. 2600 Berchem Antwerpen. 2170 Merksem Antwerpen. 2140 Borgerhout Antwerpen. Regio Turnhout Geel. 2890 Sint-Amands Puurs-Sint-Amands. Regio Lier Heist-op-den-Berg. Brussels Hoofdstedelijk Gewest. 1180 Ukkel Brussel. 1040 Etterbeek Brussel. 1210 Sint-Joost-Ten-Node Brussel. 1090 Jette Brussel. 1050 Elsene Brussel. 1030 Schaarbeek Brussel. 9831 Deurle Sint-Martens-Latem. Regio Sint-Niklaas Lokeren. Regio Halle Dilbeek. 1701 Itterbeek Dilbeek. Regio Diest Aarschot Tienen. 3270 Scherpenheuvel Scherpenheuvel-Zichem. 3010 Kessel-Lo Leuven. Regio Maaseik Lommel. Regio Tongeren Sint-Truiden. 3832 Ulbeek Wellen. Regio Hasselt Genk. Verfijn op type. Zingeving, filosofie en religie. Gezondheid en zorg. Enkel tijdelijke events. Voor UiTPAS en Paspartoe. Op locatie met toegankelijkheidsvoorzieningen. Boven of ondertiteling. Brochure beschikbaar in braille. Brochure beschikbaar in gesproken vorm. Rolstoel ter beschikking. Voorzieningen voor rolstoelgebruikers. Blijf op de hoogte van nieuwe zoekresultaten via RSS. Je zocht op.: Schilderkunst Verwijder filter Tentoonstelling Verwijder filter Alle filters verwijderen.
Home.
Het Psychiatrisch Ziekenhuis Duffel organiseert in het voorjaar van 2018 de derde Triënnale Hedendaagse Kunst glorious? Deze tentoonstelling wil het thema falen onderzoeken aan de hand van actuele kunst in de specifieke context van de healing environment van het Psychiatrisch Ziekenhuis.

Contacteer ons