kunst in huis         

Op zoek naar kunst in huis?

Kunst in Huis stelt tentoon in bib Permeke Openbare bibliotheek Antwerpen.
Deze expo in bib Permeke past binnen de herdenking van 50 jaar migratie. Lees verder Zie jij wat ik zie? In de zomervakantie kan je in bib Couwelaar twee keer genieten van een bijzonder sfeervolle, flitsende show van een professionele goochelaar.
drieluik schilderij
Eliane van Baelen Passie voor Beeldende Kunst Kunst in huis.
Passie voor Beeldende Kunst Kunst in huis. Toggle navigation Eliane van Baelen Passie voor Beeldende Kunst Kunst in huis. Eliane van Baelen. Niets meer 2018 Acryl op linnen, gemengde techniek. Vlieg weg 2018 Acryl op linnen, gemengde techniek. Abstract geel 2017 Acryl op linnen, gemengde techniek.
zwart wit foto plexiglas
Kunst in Huis kunstuitleen voor particulieren en bedrijven Kunst In Huis kunstuitleen.
Word Kunst in Huis-kunstenaar. Hoe werkt Kunst in Huis. Hoe werkt kunst lenen. Over Kunst In Huis. Op de hoogte. Schrijf je in. op onze nieuwsbrief. Kunst In Huis Kunstuitleen vzw Bloemenstraat 32, 1000 Brussel tel: 32 02 247 97 10 info@kunstinhuis.be.
vintage meubelen
News Mooss.org.
Home Musée Maison, Doe-het-zelf-kunst ideaal boek voor de jonge kunstenaars in huis! Musée Maison, Doe-het-zelf-kunst ideaal boek voor de jonge kunstenaars in huis! Mooss maakte een boek! Maar niet zomaar een boek. In Musée Maison dat boek dus worden 28 tot de verbeelding sprekende hedendaagse werken uit de collecties van SMAK, M HKA, Mu.Zee en M Cera collectie toegelicht en aan de hand van een educatieve doe-opdracht op speelse wijze verder uitgediept. Musée Maison brengt het museum naar de huiskamer en wil kinderen, gezinnen, klassen maar ook jeugdwerkingen inspireren om kunst en erfgoed met nieuwe ogen te bekijken.
schoonmaakbedrijven
Kunst in Huis zoekt Vrijwilligers publiq.
De vzw brengt startende kunstliefhebbers in contact met hedendaagse kunst en biedt startende kunstenaars een duw in de rug. Kunst in Huis leent kunstwerken uit aan ruim 2.700 gezinnen en een honderdtal bedrijven, en verkoopt zon 250 kunstwerken per jaar.
hypothecaire lening
SBK Home.
za 1000: 1700: uur. KUNST IN HUIS kunst lenen kunst kopen tarieven particulieren kunst thuis bezorgen SBK Young geef kunst kado reglementen. KUNST IN BEDRIJF zo werkt het tarieven bedrijven maak een afspraak kunst advies reglementenbedrijven. KUNST exposities SBK collectie galerie collectie.
isolatie dak
kunst in huis Leven in Leuven.
Kunst op kot. Kunst Op Kot is een initiatief van Kunst In Huis dat openheid wil creëren voor actuele kunst bij studenten. Net zoals Kunst In Huis biedt Kunst Op Kot een platform voor jonge kunstenaars en geeft hen de kans om met mogelijke belangstellenden in contact te komen.
kruiswoordraadsel
Win een jaar kunst in huis De Standaard.
Een hart voor kunst, maar de stap naar kunst kopen nog niet gezet? Dan is Kunst in Huis misschien wel iets voor u: leen kunstwerken uit een collectie met meer dan 5.000 schilderijen, tekeningen, fotos en objecten en steun zo het werk van hedendaagse kunstenaars uit Vlaanderen en Brussel.
Kunst in Huis Antwerpen WeekUp.
Immovlan.be Immo Nieuws 9 tips voor wie kunst in huis wil halen 06/10/2016.
Je gang mag dan misschien wat overbodig aanvoelen, maar het is de perfecte plek om met kunst je gasten te verwelkomen en een sfeer te scheppen, die je vervolgens in de rest van het huis doortrekt. Durf te combineren, ook met kunst.

Contacteer ons