kunst in huis         

Meer resultaten voor kunst in huis

Kunst in Huis Leuven Leuven UiT in Vlaanderen.
Kunst in Huis wil beginnende kunstliefhebbers in contact brengen met hedendaagse kunst en tegelijk beginnende kunstenaars een duw in de rug geven. De collectie van Kunst in Huis omvat meer dan 5.000 kunstwerken van ruim 350 kunstenaars. Kunst lenen kan al vanaf 10 per maand, kopen kan ook.
lenen simulatie
KUNST IN HUIS Bestel eenvoudig Juttu.
The story behind Kunst in Huis. Kunst kopen is een grote investering. En wat als je het werk beu wordt? Of het plots niet meer in je interieur past? Kunst in Huis is een bibliotheek waar je hedendaagse kunstwerken van Belgische kunstenaars uitleent.
Bank
Kunst in Huis Stad Gent.
Kunst in Huis. Kunst in Huis is een organisatie die kunstwerken aan particulieren verhuurt of uitleent. Kunst in Huis is een Vlaamse kunstuitleenorganisatie en maakt promotie voor jonge Vlaamse kunstenaars. Dit gebeurt door het verhuren van kunstwerken aan particulieren en bedrijven.
parkeren zaventem luchthaven
Kunst in huis Gemeentebestuur Knokke-Heist.
Al 34 jaar streeft Kunst In Huis ernaar om zoveel mogelijk mensen in aanraking te brengen met actuele beeldende kunst. Kunst In Huis beschikt over een collectie van 7500 kunstwerken van meer dan 730 kunstenaars. Het werkt zoals een bibliotheek.
lekdetectie
Kunst in Huis kunstuitleen voor particulieren en bedrijven Kunst In Huis kunstuitleen.
Kies een kunstwerk Hoe wij werken. Heistenaren kiezen kunst. Heistenaren kiezen kunst is een coproductie tussen Kunst in Huis en CC Zwaneberg. Algemene en bijzondere voorwaarden sinds 01.01.18. Sinds 1 januari 2018 zijn de nieuwe algemene en bijzondere voorwaarden in werking.
Kunst In Huis Kunstuitleen, Schaerbeek Tél: 022479. Galeries d'art' pagesdor.be.
Ville, code postal, rue, quartier. Kunst In Huis Kunstuitleen. Ecrire un avis? Kunst In Huis Kunstuitleen. Rue Gallait 78, 1030 Schaerbeek. 02 247 97 10. 02 242 83 11. Ajouter votre entreprise. Pour les utilisateurs. Nos produits services. Nos produits services.
cultuurmarkt van vlaanderen kunst in huis.
Kunst In Huis. Kunst in Huis, dat zijn 5000 kunstwerken van 350 kunstenaars die je kan huren voor 10 euro per maand. Omruilen doe je zo vaak je wil. Ben je verliefd geworden op een kunstwerk, dan kan je het kopen.
Kunst in Huis on Tour UiT in Zuidwest.
Kunst in Huis strijkt in februari en maart neer in de Budafabriek in Kortrijk. Maar wat is Kunst in Huis en waarom gaat het on tour? UiT zocht het uit en sprak met Cathy Cardon, directeur van Kunst in Huis.
Kunst in Huis Antwerpen WeekUp.
Kunst in Huis Gent Openingsuren adressen Stad Gent.
Kunst in Huis Gent. Listen to this page. Kunst in Huis Gent Openingsuren adressen. 32 9 388 72 81. donderdag en vrijdag van 13 tot 17.30 uur, zaterdag van 10 tot 16 uur. Kunst in Huis werkt als een bibliotheek.

Contacteer ons