kunst huren         

Op zoek naar kunst huren?

Veilinghuis Bernaerts.
Veilinghuis Bernaerts Verlatstraat 16-22 Museumstraat 25 2000 Antwerpen Belgiƫ T 32 3 248 19 21 F 32 3 248 15 93 E infoatbernaerts.be contacteer ons. ma-vr: 9-12u / 13u30-17u30. Bank van Breda Ledeganckkaai 7, 2000 Antwerpen IBAN BE02 6451 0493 5140 BIC/SWIFT JVBABE22.
ali transport verhuizingen
Kunst huren toART De Kunstuitleen Arnhem.
Tot de mogelijkheden behoren onder andere het adviseren over de keuze van kunstwerken en wijze van financiering. Naast advies en bemiddeling verzorgt toART kunst gerelateerde activiteiten voor groepen. Dit kan een lezing zijn, een high tea met een kunstenaar, of een doe activiteit.
marketing bureau amsterdam
Kunst huren van jonge Belgische talenten.
Kunst huren van jonge Belgische talenten. Een kunstwerk brengt sereniteit en verruiming naar de werkvloer. Inspireer uw werknemers, uw bezoekers en uzelf met een nieuw perspectief. Bij Green Concept Services kiest u uit meer dan 300 fotografische kunstwerken om te huren.
bekers bedrukken
Kunst huren en kopen Kanis Kunst Lijsten.
Kunst huren kopen. Familiebedrijf Kanis Kunst en Lijsten is uitgegroeid tot een galerie en kunstuitleen in Haarlem met een brede collectie kunstwerken, uit o.a. Haarlem, Nederland, Duitsland, Groot-Brittaniƫ en Zuid-Amerika. Diverse soorten kunst zijn bij ons te vinden: klassieke olieverf schilderijen, grafiek, moderne mixed media, etsen, fotografie etc.
papier bundelen
kunst huren
Deze en vele andere prachtige kunstwerken zijn nu te huur, en wij bieden u nu de unieke mogelijkheid om tijdelijk of voor langere tijd een stuk Nederlands historie, en moderne kunst aan de muur te hangen. Kunst huren uit Volendam voor enkele maanden of voor meerdere jaren, voor ieders portemonnee.
backlinks
Kunst in Huis Stad Gent.
Kunst in Huis is een Vlaamse kunstuitleenorganisatie en maakt promotie voor jonge Vlaamse kunstenaars. Dit gebeurt door het verhuren van kunstwerken aan particulieren en bedrijven. Het huren van kunst is vergelijkbaar met het ontlenen van een boek in de bibliotheek.
mazouttank keuring
HOME Holland Art Group Creatief bureau, concepten, art events.
Een workshop met lezingen, seminars en inspiratiesessies? Een uniek geschenk, op maat gemaakt, voor uw medewerkers of relaties? Geen kunst voor Holland Art Group. Kunst huren, kunst leasen, kunst kopen of beleggen in kunst? Onze adviseurs staan voor u klaar!
google sign in
Bibliotheek Hasselt Limburg.
Wanneer ze bij de afdeling Muziek en Film aankomt licht de wifi-indicator op haar iPad op in het groen. Ze gaat zitten en plugt oortjes in. Tekst in beeld. Vraag een iPad aan het onthaal of donwload de gratis app Ojoo.
curacao
Kunstuitleen in Purmerend kunst kunstverhuur.
Offerte aanvragen Vrijblijvende prijsopgave Particulier? Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen. TIJDELIJKE AANBIEDING PURMEREND: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis kunst aan.
hypothecaire lening simulatie
Kunstschuur huren Kunstschuur Artistique.
De Kunstschuur huren. Werk van Bar-matigheid. ROUTE / OMLEIDING. L'apero' en route. Gezellige ontmoetingsplaats voor jong en oud. Ons atelier, gelegen in de groene polders van West-Vlaanderen, biedt een oase van kunst in een groene omgeving waar het aangenaam vertoeven is voor jong en oud.
check

Contacteer ons